Reactie plaatsen

Reacties

Melanie
een jaar geleden

Gister het feestje van ons dochtertje gehad.
Rapunzel & sneeuwwitje wilde ze graag op haar feestje wat waren ze mooi & leuk !!
Ons dochtertje was zo blij & al haar vriendinnen ook, ze deden het super leuk !!
Wij weten al wie we volgend jaar weer gaan bellen hihi , een echte aanrader !

Patricia Nieuwenhuis
een jaar geleden

Onze dochter heeft een super mooi kinderfeestje gehad met Elsa en Olaf ๐Ÿ˜
Er waren alleen maar kinderen met een beperking en ze gingen er zo goed, mooi en lief mee om en zoveel geduld.
Bij mijn andere dochters feestje boek ik jullie zeker weer ๐Ÿ‘

Nogmaals bedankt dat jullie zo last minute nog iets konden regelen, het was echt in 1 woord fantastisch!

Chantal Dekker
2 jaar geleden

Wauw! Wat een magische verjaardag heeft Ariel onze dochter gegeven. Het had niet mooier gekund. Een aanrader voor iedereen en wij weten waar we volgend jaar weer moeten wezenโค๏ธ

Denise van Dam
2 jaar geleden

Onze dochter had een prinsessenfeest. Daar mocht rapunzel zeker niet bij ontbreken. Wat was het leuk! De meiden hebben het zo naar hun zin gehad. Onze dochter heeft het er dagen lang over gehad dat ze de echte rapunzel op haar verjaardag had zo trots. Het was zeker een Happily ever after!

Nada Shalaby
2 jaar geleden

Daar kwam Elsa aan, wat een fantastische meid. Wat doet ze het goed! Ik had 10 kinderen en ze waren echt vermaakt. 1uur was zelfs tekort volgende x langer boeken. Schminken dansen en kleuren super leuk. De kinderen vonden het geweldig en mooie fotos overgehouden voor de herinneringen. Zal zeker herhalen en bedankt Elsa!

Laura van Grieken
2 jaar geleden

Wat een geweldig prinsessenfeest hebben wij gehad met Assepoester. Wat heeft iedereen genoten. Zeker een dikke aanrader ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ๐Ÿ‘‘ Bedankt!!

Sharon
3 jaar geleden

Wij hadden Rapunzel uitgenodigd voor het kinderfeestje van onze vijf jarige dochter. De snoetjes van de meiden toen Rapunzel binnenkwam sprak boekdelen.
Rapunzel nam de meiden mee in haar sprookjeswereld en ze reageerde heel leuk op alle vragen van de meiden. De meisjes waren zichtbaar aan het genieten en we hebben hele leuke reacties terug gekregen van alle ouders. Wij zijn erg tevreden en alle meiden wilde dat Rapunzel ook op hun feestje zou komen! Ze hebben een topdag gehad. Nogmaals bedankt Rapunzel, je hebt het feestje echt afgemaakt!!

Jennifernicole
5 jaar geleden

Erg laat maar afgelopen september kwam belle op mijn dochter haar verjaardag. Mijn dochter is namelijk mega bella fan, en toen ze zag dat belle voor de deur stond kon haar dag niet meer stuk! Wat een lieve vrouw. Wij gaan zeker vaker een prinses uitnodigen.

Tanja soetekouw
6 jaar geleden

Vandaag het kinderfeestje van onze dochter gevierd, in 1 woord geweldig. Belle en Rapunzel hebben het feestje tot een mega succes gemaakt. De meiden vonden het geweldig. Dankjewel en zeker tot ziens

Smitha873
7 jaar geleden

Where To Purchase Generic Ciprofloxacin 0.3 5ml in Albuquerque aedaecefdkebdckd