Ervaar een Magisch moment met één van onze prinsessen.

 

ijskoningin, Sneeuwprinses & Sneeuwpop

De zusjes gaan op een legendarisch avontuur om het koninkrijk Arendelle te bevrijden van de eeuwige winter. De ijskoningin had van kleins af aan haar speciale krachten niet onder controle waardoor het hele koninkrijk gevangen zat in de eeuwige winter. de sneeuwprinses gaat samen met haar vriendje en rendier op pad om de gevluchte sneeuwprinses te vinden en de rust terug te laten keren. De onhandige maar grappige sneeuwpop gaat mee op avontuur en is gemaakt door de ijsprinses.

De Sneeuwprinses en de IJskoningin op uw feestje zijn een van de beste prinsessen die we hebben, en niet te vergeten de meest populaire. De sneeuwpop komt ook graag langs voor warme knuffels.

Assepoester

Assepoester droomt van een beter leven, en gelooft dat haar dromen uit zullen komen. Door de hulp van haar trouwe muizenvriendjes en de toverstaf van de Goede Fee veranderen Assepoester's vodden in een betoverende baljurk, en kan ze naar het Koninklijke Bal om haar Prins te ontmoeten. Maar als de klok twaalf uur slaat, wordt de betovering verbroken en blijft er alleen een glazen muiltje achter... de enige hoop op een sprookjesachtig goed einde! Dromen komen echt uit!

Prinses Assepoester op uw verjaardagsfeestje verovert gegarandeerd het hart van uw kind!

Oosterse prinses

De Oosterse prinses is de prinses van Agrabah en dochter van de sultan. Ze is een zeer levenslustige jonge vrouw met een eigen willetje en verlangt naar vrijheid net als de meeste tienermeisjes. Ze heeft veel wilskracht en is erg slim.
Onze Oosterse prinses houdt er van om uit het paleis te komen en nieuwe mensen ontmoeten. Haar zelfvertrouwen, zelfredzaamheid, en vriendelijkheid maken haar het perfecte prinses karakter voor elk feest. Ze zou graag willen helpen om de gasten te vermaken op uw feest!

Beauty

Beauty is een vrolijke jonge vrouw die in het kasteel belandt van een prins die in een mysterieus beest is veranderd. Met de hulp van het betoverde personeel van het kasteel leert Beauty al snel de belangrijkste les die er is: ware schoonheid zit van binnen.

Onze prinses Beauty is een van de top prinsessen die Magische Prinsessenfeesten heeft. Als u Beauty voor een verjaardag of speciale gebeurtenis boekt, bent u er zeker van dat dit een ervaring zal zijn die u en uw kind voor altijd zullen onthouden!

Zeemeermin

Het ondeugende zeemeerminnetje dat altijd plezier wil maken, leeft met haar vader in een paradijs diep in de zee. Maar het leven boven de zeespiegel trekt haar onweerstaanbaar aan... helemaal nadat zij een knappe prins van de verdrinkingsdood heeft gered. Ondanks de raad van haar beste vriend Vis en de komische reggae-zingende krab sluit de Zeemeermin een deal met de zeeheks. In ruil voor haar prachtige stem zal de Zeemeermin de wereld van de mensen kunnen betreden. Maar haar droom verandert in een avontuurlijke race tegen de tijd waarin zij moet proberen de liefde van de prins te winnen - en het koninkrijk van haar vader te redden.

De Zeemeerminop uw feestje is een Magische ervaring voor uw kind!

Punzie

Punzie woont al haar hele leven in een toren met haar kameleon vriendje, fantaserend over de zwevende lichtjes die ze kan zien vanuit haar raam. Als ze 18 jaar wordt, besluit ze te ontsnappen uit de toren. Daarin wordt ze bijgestaan door een knappe vrijbuiter. De twee gaan op avontuur zodat ze eindelijk haar droom kan naleven.

Prinses Punzie op uw verjaardagsfeestje is altijd een hit bij de kinderen. Ze is ongetwijfeld een van de meest geliefde prinsessen die Magische Prinsesenfeesten biedt.

Sneeuwwitje

De mooie en vriendelijke prinses Sneeuwwitje bekoort iedereen in het koninkrijk, op één persoon na: haar jaloerse stiefmoeder, de Koningin. Wanneer de Toverspiegel verklaart dat Sneeuwwitje de mooiste van het land is, moet ze het bos invluchten, waar ze zich ontfermt over de lieve zeven dwergen: Doc, Niezel, Grumpie, Giechel, Bloosje, Dommel en Stoetel. Maar wanneer de Koningin Sneeuwwitje misleidt met een betoverde appel kan slechts de kus van haar ware liefde haar redden!

Sneeuwwitje op uw verjaardagsfeestje is gegarandeerd een succes!

Tropische prinses

Het verhaal gaat over de avontuurlijke en dappere meid, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen. Op deze spannende ontdekkingsreis ontmoet de Tropische prinses halfgod, Maui, die haar begeleidt in haar zoektocht. Samen zeilen zij de oceaan over op een waanzinnig avontuur. Onderweg nemen zij het op tegen vreselijke monsters die hun missie proberen te dwarsbomen en ontdekt de Tropische prinses iets waar zij altijd al naar heeft gezocht: haar identiteit.

Wilt u iets nieuws en origineels op uw feestje, dan is de Tropische prinses een goede keus!

jongens mascottes

Ook hebben we 2 mascottes die vooral voor de jongens leuk zijn. het zijn 2 hondjes die in een populaire serie alle problemen oplossen in de avonturenbaai. heb je vragen hierover? neem dan vooral contact met ons op.